Jo Voetmobiel - Pedicure Valkenswaard e.o.: cliënten beoordelen ons gemiddeld met een 8,9!

rsz portretfoto 2

Wie is Joke?

Mijn naam is Joke van Tartwijk, medisch voetzorgverlener en medisch pedicure.

Ik kan alle zogeheten risicovoeten behandelen. Deze kunnen onder andere ontstaan zijn ten gevolgen van diabetes, reuma en ouderdom, verlamming, spasticiteit en verwaarlozing. Tevens is een basis of luxe pedicure of een massage van voet en onderbeen ook mogelijk.

Ik heb uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van ortheselogie, nagelregulatie, nagelreparatie en anti-druk technieken.

Daarmee vergroot ik de behandelmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematiek. Ik werk volgens de code, richtlijnen en hygiëne eisen. Materiaal wordt gereinigd en gedesinfecteerd in de ultrasoon en daarna gesteriliseerd in de autoclaaf.

En ik werk op doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders, aangesloten bij de ketenzorg POZOB.

U bent welkom in mijn salon die zich op de begaande grond bevind en rolstoel toegankelijk is. Graag kijk ik met u samen voor de beste aanpak van uw voeten (probleem) en in overleg wordt de pedicure behandeling samengesteld.

rsz blok2

Diabetes cliënt?

Veel mensen met diabetes krijgen last van hun voeten. Dit komt door problemen van bloedvaten en zenuwen. Ook hebben zij meer kans op ontstekingen en wonden genezen moeilijker.

Bekijk uw voeten elke dag. Ga bij wondjes of verkleuringen naar de huisarts of een diabetes team.

Gebruik een goede voetcrème, zonder vaseline, met ureum. Dit houdt de huid soepel, dus minder kans op kloven of wondjes. Draag schoenen die goed passen en niet knellen, sokken zonder naad of stiksels en doe elke dag schone aan. Maak geen gebruik van een kruik of warmwaterzak zonder deze eerst te controleren met een thermometer. Laat nagels verzorgen door een pedicure met diabetes aantekening, die gelijk controleert hoe het met uw voeten gesteld is en bij bijzonderheden u doorstuurt naar een arts of podotherapeut / diabetesverpleegkundige. Een pedicure bezoek is preventief.

rsz blok3

Gezonde voeten? Houden zo!

Man of vrouw, jong of oud, iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging, of u nu veel zit, staat of loopt. Want realiseert u zich wel eens dat het hele gewicht van uw lichaam op uw voeten neerkomt? En wist u dat als uw voeten pijn doen, ongemerkt ook uw houding kan veranderen? Daardoor kunnen weer rug-of nekklachten ontstaan.

Preventief uw voeten laten verzorgen door een ProVoet medisch pedicure is voor iedereen van belang om klachten in de toekomst te voorkomen.

Uitslag cliënt tevredenheidsonderzoek van 2018

De tevredenheidsscore van de pedicure 8,94

De tevredenheidsscore van de pedicuregroep 8,87

De tevredenheidsscore van de totale branche 8,86

Waarom Jo Voetmobiel?

  • Gemiddelde cliënttevredenheid van 8,9 - 10!
  • Jarenlange en gespecialiseerde ervaring
  • Achtergrond in de zorg
  • Voldoet aan alle hygiënecodes en -voorschriften
  • Volledig gediplomeerd en gecertificeerd
  • Pinnen mogelijk

Wees zuinig op uw voeten, ze dragen u een leven lang!